Şeker Yerine HurmaLab Hurma Şurubu

HurmaLab Hurma Şurubu şekere en sağlıklı alternatiflerden biridir.
HURMALAB HURMA ŞURUBU NASIL KULLANILIR?
- Pankek, waffle ve granola kasesi gibi kahvaltılıkların üzerine tatlandırıcı olarak kullanılabilir.
- Tatlılar ve atıştırmalıklar için ideal bir tatlandırıcıdır. Örneğin, kurabiye, kek, muffin ve dondurmaların yapımında kullanılabilir. Şerbetli tatlılarda şerbet hazırlarken rafine şeker yerine kullanılır.
- Yoğurt, smoothie ve süt karışımlarına doğal bir tat vermek için hurma şurubu tercih edilebilir.
- Kahve, çay, süt ve sıcak kakao gibi içeceklerde tatlandırıcı olarak kullanılabilir.
- Ev yapımı enerji barları ve granolaların yapımında kullanılabilir, sağlıklı atıştırmalıklara doğal tat verir.
- Şerbetli tatlılarda şeker şerbeti yerine kullanılır.
- Reçel, ev yapımı meyve suyu vb. birçok ürünlerde şeker yerine kullanılır.
Tatlandırıcı ve şeker içermez. Yoğun kıvamlıdır.
Katkısız & Koruyucusuz & Doğal & Glutensiz & Vegan
Önemli:
Hurma Şurubunu oda sıcaklığında (20-25derece) muhafaza ediniz.
Zamanla yoğunlaşır ve üründe kristalleşme olabilir.
Buzdolabına koymayınız, aksi halde kristalleşebilir.
Bu durum ürünün bozulduğu anlamına gelmez.
Benmari usulü sıcak suda beklettikten sonra tekrar özüne döner.
HurmaLab Hurma Şurubu ile yapabileceğiniz tarifler için bizi takip etmeyi unutmayın!